Verdensrekord længdespring
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Verdensrekord længdespring. Top 10: De største længdespringere


Længdespring M - Atletik - Mexico City - Resultat Alle troede, han ville slå Bob Beamons længdespring på 8,90, men trods mange lange spring, skete det kun i VM-finalen i med et spring på 8, Men desværre var der for meget vind til, at det kunne anerkendes som verdensrekord. Har til gengæld stadig indendørs-verdensrekorden med 8,79 meter - fra Jesse Owens, USA Var den første i verden til at springe over otte meter, da han i sprang 8,13 og forbedrede verdensrekorden med 15 centimeter.


Contents:


Normalt er længdespring ikke en disciplin, hvor Danmark sætter de største aftryk, men det blev der fredag aften lavet godt og grundigt om på, da der blev afholdt stævne i tyske Leverkusen for handicappede. Her satte den danske para-atlet Daniel Wagner Jørgensen en bemærkelsesværdig verdensrekord i længdespring for benamputerede. Længdespring er en af springdisciplinerne i atletik hvor man foretager et tilløb som Konkurrencer i længdespring skal foregå på særlige springbaner indrettet i. Længdespring for mænd ved Sommer-OL blev afholdt den 3. og 4. august på Olympisketadion i London. Danmark var ikke repræsenteret i øvelsen. Konkurrencer i længdespring skal foregå på særlige springbaner indrettet i overensstemmelse med DAF's bestemmelser. Springgraven skal være fyldt med grus eller sand (let fugtigt), og overfladen i landingsområdet skal være i niveau med overfladen af . Slog med et spring på 8,95 meter Bob Beamons verdensrekord i efter historiens bedste finale mod Carl Lewis. Vandt dermed guld ved VM i , en bedrift han gentog i Vandt Ol-sølv i både og hurtig ejakulation Samtlige verdensrekorder i atletik sat før kan blive slettet og det kommer til at koste flere ikoniske længdespring. Det Europæiske Atletikforbunds EAA forslag om at alle europa- og verdensrekorder sat før vil blive verdensrekord kan komme til at gå ud over flere af sportens mest ikoniske rekorder.

aug Alle troede, han ville slå Bob Beamons daværende verdensrekord på 8,90, men I vandt han OL-guld i længdespring efter en rimelig. 8. aug I dag er der EM-finale i længdespring. Det ville være en sensation, hvis en af finalisterne slår den 27 år gamle verdensrekord. 3. maj Samtlige verdensrekorder i atletik sat før kan blive slettet og det ville også have sikret para-længdespringer EM-guld i raskidræt. Atletik. Resultatoversigt for Længdespring - Atletik ved OL i Mexico City apr Sydafrikaner har lagt amfetaminen bag sig og går nu målrettet efter at sætte ny verdensrekord i længdespring. Sep 23,  · Get YouTube without the ads. Working No thanks 1 month free. Find out why Close. Idræt B Længdespring Niels Jacob Tobler. Loading Unsubscribe from Niels Jacob Tobler?

 

VERDENSREKORD LÆNGDESPRING - symptomer søvnapnø. Hvorfor kan ingen slå verdensrekorden i længdespring fra 1991?

Højdespring er en af springdisciplinerne i atletik. Et tilløb efterfølges af et afsæt på ét ben over en vandret overligger, som deltagerne uden brug af hjælpemidler skal forsøge at passere uden at rive ned. Deltagerne springer på højder, som på forhånd er fastlagt af arrangørerne og kan fortsætte indtil de har haft tre ugyldige forsøg i træk. Disciplinen er kendt siden oldtidens Grækenland , hvor der blev dystet under de olympiske lege.


VIDEO Otte legendariske verdensrekorder der risikerer at blive slettet verdensrekord længdespring Den sidste verdensrekord sat med med væltesprings teknik var Vladimir Yashtshenkos 2,34 meter i Yashtshenkos verdensrekord blev forbedret i af en "flopper", Jacek Wszola fra Polen. Det bedste resultat opnået med væltesprings teknik er 2,35 meter, som Yashtshenko sprang i Milano i da han vandt Inde-EM. Længdespring: Mike Powell (USA) – 8,95 meter (sat i ) Se Mike Powell slå verdensrekorden her Længdespringkonkurrencen ved VM i Tokyo står som en af atletikhistoriens største konkurrencer.

6. jun Normalt er længdespring ikke en disciplin, hvor Danmark sætter de største aftryk, men det blev der fredag aften lavet godt og grundigt om på. aug længdespring, , 7,51, 7,89, 8,13, 8,90, 8, trespring, , 14,78, 15,52, 16,00, 17,89, 18, kuglestød, , 14,68, 15,54, 17,95, 21, Dansk verdensrekord i længdespring. Den danske para-atlet Daniel Wagner Jørgensen har netop sat verdensrekord i længdespring ved et stævne i Leverkusen.

De Olympiske Lege er stopfyldt med vilde verdensrekorder, skandaler og altafgørende slutspurter. Vi har samlet de bedste af slagsen lige her.

Længdespring for mænd ved Sommer-OL blev afholdt den 3. og 4. august på Olympisketadion i London. Danmark var ikke repræsenteret i øvelsen. aug Alle troede, han ville slå Bob Beamons daværende verdensrekord på 8,90, men I vandt han OL-guld i længdespring efter en rimelig. 8. aug I dag er der EM-finale i længdespring. Det ville være en sensation, hvis en af finalisterne slår den 27 år gamle verdensrekord. Bolt smadrede sin egen verdensrekord, da han passerede målstregen på 9,69 sekunder. Hans bedrift blev gjort endnu mere bemærkelsesværdig af, at han løb i kraftig modvind og tydeligvis sænkede farten lige til sidst, for at fejre sejren med sine fans.


Verdensrekord længdespring, nemme børneretter Navigationsmenu

Forud for herrernes længdespringskonkurrence ved VM i atletik - kvalifikationen begynder torsdag - længdespring DR Sportens Marco de los Reyes her sin top 10 over alle verdensrekord bedste mandlige længdespringere. Alle troede, han ville slå Bob Beamons daværende verdensrekord på 8,90, men trods mange lange spring, skete det kun i VM-finalen i med et spring på 8, atp arv I dag er der EM-finale i længdespring. Længdespring ville verdensrekord en sensation, hvis en af finalisterne slår den 27 år gamle verdensrekord. Mike Powells verdensrekord i længdespring i - der slog Bob Beamons daværende rekord på 8 meter og 90 centimeter, som havde stået siden OL i - er netop sådan en.


Normalt er længdespring ikke en disciplin, hvor Danmark sætter de største aftryk, men det blev der fredag aften lavet godt og grundigt om på, da der blev afholdt stævne i tyske Leverkusen for handicappede. Sovjetunionen sikrede sig i starten af 'erne endnu en verdensrekord, da Yuriy Dumchev den maj gennemførte et diskoskast på 71,86 meter. Den rekord holdt dog kun tre år, før den blev tilintetgjort af østtyske Jürgen Schult. Den 6. juni sendte den bomstærke østtysker i Neubrandenburg, Tyskland den linseformede skive på en . Redaktion og opdatering af indholdet på ltimer.livetsmukt.com er indstillet pr. august Artikler og andet indhold er tilgængeligt i den form, der var gældende ved redaktionens afslutning. Længdespring har altid været en populær disciplin, og den er kendt helt tilbage fra Grækenlands antikke OL. I længdespring er det vigtigt med et godt tilløb, det rigtige afsæt og en svævefase, hvor der gøres klar til landing.


    Følge: Letbeton krukker » »

    Tidligere: « « Fysioterapi centrumgaden ballerup

Kategorier